Skip to content

Håndtering av kritiske deler - Lagerprogrammer fra Baucor

Vi er svært stolte av BAUCOR-knivene, og vi tror at vi kan hjelpe deg videre med de beste lageralternativene.

I likhet med mange av kundene våre som allerede er glade for å være med, oppfordrer vi bedriften din til å benytte seg avCPM -programmet vårt. Det er absolutt en lettelse.

Hvis du også kan videresende e-posten vår til bedriftens innkjøpsavdeling, vedlikeholdsavdeling (hvis en slik finnes) og teknisk avdeling, setter vi stor pris på det.

Hva er CPM?

Siden du allerede kjøper en eller flere typer industriblader fra BAUCOR med jevne mellomrom, vil vi mer enn gjerne produsere de andre bladene du eventuelt kjøper fra andre kilder. Vi har et program for kunder som deg, og det kalles "CPM", som står for "Critical Part Management".

Årsaken til at vi kaller det Critical Part er at bladene må produseres med høy presisjon, og mangel på tilstrekkelig antall på lager kan føre til ekstremt kostbare driftsstanser. Noen ganger kan hele avgiften din være avhengig av et lite blad. Det er derfor blader kalles Critical Part i mange bransjer.

Hvis du kan sende oss en teknisk tegning av hvert enkelt blad, eller kanskje et utvalg av bladene du kjøper fra andre selskaper, sender vi deg gjerne et tilbud slik at du kan sammenligne BAUCORs kvalitet.

Hva tilbyr vi?

  • Ved hjelp av dette programmet produserer vi ett eksemplar av hvert av bladene som er i bruk, og det er gratis.

  • Hvis du ønsker å gå videre med en generell innkjøpsordre, produserer og lagerfører vi dem for deg. Basert på din etterspørsel leverer vi dem til deg just-in-time.

  • Kvaliteten på hvert enkelt parti vil være nøyaktig den samme.

  • Vi kan gjøre det enklere for deg ved å tilby gratis vareprøver, bedre priser og gode lageralternativer som sikrer levering just-in-time til anlegget ditt.