Skip to content

Personvernerklæring

PERSONVERNERKLÆRING (NORCK INC DBA BAUCOR®, NORCK GMBH)

----

AVSNITT 1 - HVA GJØR VI MED DIN INFORMASJON?

Når du kjøper noe fra butikken vår, som en del av kjøps- og salgsprosessen, samler vi inn personopplysningene du gir oss, for eksempel navn, adresse og e-postadresse.

Når du surfer i butikken vår, mottar vi også automatisk datamaskinens IP-adresse (Internet Protocol) for å gi oss informasjon som hjelper oss å lære om nettleseren og operativsystemet ditt.

E-postmarkedsføring (hvis aktuelt): Med din tillatelse kan vi sende deg e-post om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer.


AVSNITT 2 - SAMTYKKE

Hvordan får dere mitt samtykke?

Når du gir oss personopplysninger for å fullføre en transaksjon, verifisere kredittkortet ditt, legge inn en bestilling, ordne med levering eller returnere et kjøp, innebærer det at du samtykker til at vi samler inn og bruker dem kun av den spesifikke grunnen.

Hvis vi ber om personopplysningene dine av en annen grunn, for eksempel markedsføring, vil vi enten be deg direkte om ditt uttrykkelige samtykke eller gi deg muligheten til å si nei.


Hvordan trekker jeg tilbake samtykket mitt?

Hvis du ombestemmer deg etter at du har registrert deg, kan du når som helst trekke tilbake ditt samtykke til at vi kan kontakte deg, for fortsatt innsamling, bruk eller utlevering av opplysningene dine, ved å kontakte oss på info@baucor.com


AVSNITT 3 - OFFENTLIGGJØRING

Vi kan utlevere personopplysningene dine hvis vi er lovpålagt å gjøre det, eller hvis du bryter tjenestevilkårene våre.


AVSNITT 4 - SHOPIFY

Butikken vår ligger hos Shopify Inc. De gir oss en nettbasert e-handelsplattform som gjør det mulig for oss å selge våre produkter og tjenester til deg.

Dine data lagres gjennom Shopifys datalagring, databaser og den generelle Shopify-applikasjonen. De lagrer dataene dine på en sikker server bak en brannmur.


Betaling:

Hvis du velger en direkte betalingsgateway for å fullføre kjøpet ditt, lagrer Shopify kredittkortopplysningene dine. De krypteres gjennom Payment Card Industry Data Security Standard (PCI-DSS). Kjøpstransaksjonsdataene dine lagres bare så lenge det er nødvendig for å fullføre kjøpstransaksjonen. Etter at den er fullført, slettes informasjonen om kjøpstransaksjonen.

Alle gatewayer for direkte betaling overholder standardene som er fastsatt av PCI-DSS, som administreres av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats fra merker som Visa, MasterCard, American Express og Discover.

PCI-DSS-kravene bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon i butikken vår og hos tjenesteleverandørene.

Hvis du vil ha mer innsikt, kan du også lese Shopifys tjenestevilkår her eller personvernerklæring her på https://www.shopify.com/legal/terms.

AVSNITT 5 - WEBTRAX, GOOGLE ANALYTICS, TIDIO, CONSENTMO

Nettstedet vårt bruker verktøy levert av Webtraxs, Google, Tidio og Consentmo (iSense LLC d/b/a Consentmo ) for å spore hvor de besøkende befinner seg på nettstedet vårt, hvor lenge de bruker på hver nettside, hvilke nettsider de har besøkt, og deres samtykke til bruk av data.

Webtraxs, Google og Tidio lagrer IP-adressen til hver besøkende og gir oss den til analytiske formål.

Webtraxs kan besøkes her www.webtraxs.com og Google Analytics kan besøkes her: www.google.com/analytics.


iSense LLC d/b/a CONSENTMO sporer og administrerer datasamtykke gitt på nettstedet vårt. Sederes personvernerklæring og tjenestevilkår her.

AVSNITT 6 - TREDJEPARTS TJENESTER

Generelt vil tredjepartsleverandører som brukes av oss, bare samle inn, bruke og utlevere informasjonen din i den grad det er nødvendig for at de skal kunne utføre tjenestene de leverer til oss.

Visse tredjepartsleverandører, for eksempel betalingsportaler og andre behandlere av betalingstransaksjoner, har imidlertid sine egne personvernerklæringer med hensyn til informasjonen vi er pålagt å gi dem for dine kjøpsrelaterte transaksjoner.

Vi anbefaler at du leser personvernerklæringene til disse leverandørene, slik at du kan forstå hvordan personopplysningene dine vil bli håndtert av disse leverandørene.

Husk spesielt at visse leverandører kan være lokalisert i eller ha fasiliteter som befinner seg i en annen jurisdiksjon enn enten deg eller oss. Så hvis du velger å gå videre med en transaksjon som involverer tjenester fra en tredjeparts tjenesteleverandør, kan informasjonen din bli underlagt lovene i jurisdiksjonen(e) der tjenesteleverandøren eller dens fasiliteter er lokalisert.

Hvis du for eksempel befinner deg i Canada og transaksjonen din behandles av en betalingsportal i USA, kan personopplysningene dine som brukes til å fullføre transaksjonen, være underlagt offentliggjøring i henhold til amerikansk lovgivning, inkludert Patriot Act.

Når du forlater butikkens nettsted eller omdirigeres til et tredjepartsnettsted eller -program, er du ikke lenger underlagt denne personvernerklæringen eller tjenestevilkårene for nettstedet vårt.

En av tredjepartsleverandørene vi bruker, er Jot Form. Jot Form gir oss de nettbaserte skjemaene og verktøyene som er nødvendige for å bygge kontaktskjemaer for kunder som ønsker å kontakte Baucor, Inc, Baucor Limited og Baucor Global GmbH. Jot Form samler inn informasjon og dokument(er) du sender via dette skjemaet, og sender det videre til vår e-postadresse. Dette kontaktskjemaet ligger på https://www.baucor.com/pages/contact-us. Når du kontakter oss via dette skjemaet, godtar du vilkårene og betingelsene for JotForm, som du finner her https://www.jotform.com/help/8-Terms-of-Use. I tillegg til dette, ved å kontakte oss via dette skjemaet, godtar du også personvernerklæringen til Jot Form som du finner her: https: //www.jotform.com/privacy.

Hvis du ikke godtar disse vilkårene og personvernerklæringen til JotForm, kan du bare sende oss en e-post til vår generelle e-postadresse som du finner på vår kontaktside.

Når vi kommuniserer med besøkende via Tidio-applikasjonen, må de besøkende oppgi e-postadressen sin slik at vi kan svare på henvendelser og/eller sende dem markedsførings-e-post hvis de ønsker det. For Tidios retningslinjer for personvern, besøk https://www.tidio.com/privacy-policy/. For Tidios GDPR-samsvar, vennligst besøk https://www.tidio.com/knowledge/faq/gdpr-compliance/.

Du kan alltid kontakte oss på info@baucor.com for å få e-postadressen din og alle andre opplysninger fjernet fra systemene våre.

Lenker

Når du klikker på lenker i butikken vår, kan de lede deg bort fra nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlige for personvernpraksisen på andre nettsteder og oppfordrer deg til å lese deres personvernerklæringer.


AVSNITT 7 - SIKKERHET

For å beskytte personopplysningene dine tar vi rimelige forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre at de ikke går tapt, misbrukes, åpnes, avsløres, endres eller ødelegges på feil måte.

Hvis du gir oss kredittkortopplysningene dine, krypteres opplysningene ved hjelp av Secure Socket Layer-teknologi (SSL) og lagres med AES-256-kryptering. Selv om ingen metode for overføring over Internett eller elektronisk lagring er 100 % sikker, følger vi alle PCI-DSS-krav og implementerer ytterligere allment aksepterte bransjestandarder.


COOKIES

Her er en liste over informasjonskapsler som vi bruker. Vi har listet dem opp her slik at du kan velge om du vil velge bort informasjonskapsler eller ikke.

_session_id, unikt token, sesjonsbasert, gjør det mulig for Shopify å lagre informasjon om økten din (henviser, destinasjonsside osv.).

_shopify_visit, ingen data, vedvarende i 30 minutter fra siste besøk, brukes av vår nettstedsleverandørs interne statistikksporing for å registrere antall besøk

_shopify_uniq, ingen data, utløper ved midnatt (i forhold til den besøkende) neste dag, teller antall besøk i en butikk av en enkelt kunde.

cart, unikt token, vedvarende i 2 uker, lagrer informasjon om innholdet i handlekurven din.

_secure_session_id, unikt token, sesjonsbasert

storefront_digest, unikt token, ubestemt Hvis butikken har et passord, brukes dette til å avgjøre om den nåværende besøkende har tilgang.


AVSNITT 8 - Myndighetsalder

Ved å bruke dette nettstedet erklærer du at du er myndig i den staten eller provinsen der du bor, eller at du er myndig i den staten eller provinsen der du bor, og at du har gitt oss ditt samtykke til å la noen av dine mindreårige pårørende bruke dette nettstedet.


AVSNITT 9 - ENDRINGER I DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN

Vi forbeholder oss retten til å endre denne personvernerklæringen når som helst, så vi ber deg lese gjennom den ofte. Endringer og presiseringer vil tre i kraft umiddelbart etter at de er lagt ut på nettstedet. Hvis vi gjør vesentlige endringer i disse retningslinjene, vil vi varsle deg her om at de er oppdatert, slik at du er klar over hvilken informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den, og under hvilke omstendigheter vi eventuelt bruker og/eller utleverer den.

Hvis butikken vår blir kjøpt opp eller fusjonert med et annet selskap, kan informasjonen din bli overført til de nye eierne, slik at vi kan fortsette å selge produkter til deg.

AVSNITT 10 - FLERE NETTSIDER FOR Å ADMINISTRERE DATASIKKERHETEN DIN HOS OSS

* For samsvar med APA-NZPA, vennligst klikk her.

* For overholdelse av amerikanske lover, vennligst klikk her.

* For PIPEDA-samsvar, vennligst klikk her.

* For samsvar med APPI, vennligst klikk her.

* For GDPR-samsvar, vennligst klikk her

Siste oppdatering:

Mandag 20. mai 2024

15:47 koordinert universell tid (UTC)