Skip to content

Kapasiteter

Baucors muligheter

Hos Baucor bruker vi toppmoderne maskiner, avanserte materialer og et team av dyktige ingeniører til å designe, produsere og inspisere kniver som overgår bransjestandardene. Bladene våre er konstruert for å levere presise utførelser, tåle høye krav og øke produktiviteten.

Materialer

Ytelsen til en klinge defineres av flere kriterier, og påvirkes først og fremst av materialvalget. Baucor tilbyr førsteklasses hardmetall, høyhastighetsstål, verktøystål og rustfritt stål.

Baucors produksjonsprosess omfatter følgende trinn for å produsere blader av høy kvalitet:

1. Skjæring:
Etter å ha designet bladet og valgt materiale og behandling, sendes det til en CNC-maskin (computer numeric control), som skjærer bladet til de ønskede spesifikasjonene.

2. Oppvarming:
Deretter gjennomgår bladet en varmebehandlingsprosess for å herde metallet og gjøre det mer holdbart. Denne prosessen innebærer at metallet varmes opp til høy temperatur og avkjøles raskt. Det bidrar til å forbedre metallets styrke og hardhet, slik at det tåler slitasje bedre.

3. Sliping:
Når bladet er varmebehandlet, slipes det for å fjerne eventuelle ujevnheter. Deretter gjennomgår det en slipeprosess for å finpusse og gjøre bladet skarpere.

4. Belegg:
Til slutt overflatebehandles bladspissene for å gjøre dem mer motstandsdyktige mot slitasje og korrosjon. De mest brukte materialene for belegg er krom og wolfram.

Kvalitetskontroll:

I løpet av produksjonsprosessen og etter at den er fullført, kontrolleres bladet nøye for å sikre at det oppfyller kravene. Kvalitetskontrollen består av følgende trinn:

A. Inspeksjon av dimensjoner:
Vi måler hvert enkelt blad vi produserer for å kontrollere at det overholder de spesifiserte dimensjonene. Vi bruker avanserte metrologiske verktøy for å sikre nøyaktighet.

B. Ikke-destruktiv testing (NDT):
Vi bruker ikke-destruktive testmetoder for å oppdage interne feil eller defekter som ikke er synlige for det blotte øye.

C. Mekanisk testing:
Om nødvendig kan bladet gjennomgå en mekanisk belastningstest for å evaluere hardhet og holdbarhet under reelle forhold.

Produksjon av industrielle kniver, maskinkniver og spesialverktøy i hardmetall og stål med strenge toleranser kan være for ekstremt for noen selskaper. Hos Baucor er det imidlertid hverdagskost å jobbe med slike toleranser, for eksempel ±0,005 mm (±.0002"). Baucor tilbyr et bredt utvalg av svært slitesterke industriblader og spesialtilpassede, slitesterke verktøy som er beregnet på ulike prosesser i alt fra papir-, plast- og næringsmiddelindustrien til flyindustrien, bilindustrien og en rekke andre bransjer. Vårt velutdannede og svært erfarne team kombinert med våre egne høyteknologiske CNC-maskiner og -utstyr gjør at vi kan levere kvalitetsdeler til konkurransedyktige priser. Samtidig som vi leverer kvalitetsdeler til kunder i ulike bransjer, hjelper vi også FoU-bedrifter/avdelinger med å utvikle produkter til egne bruksområder.

Rapid Application Development hos Baucor gir kundene våre mulighet til å få full service og rask produksjon for sine behov. Enten bedriften din trenger spesialtilpassede verktøy for direkte bruk på anlegget, eller du er et ingeniør- og designfirma som trenger umiddelbar prototyping av nye produkter, tilbyr Baucor fullskalaproduksjon og engineering for kunder som trenger spesialtilpassede verktøy i wolframkarbid og stål på bare noen dager. Ta kontakt med oss i dag her for å hvis du vil vite mer om hva vi kan gjøre og hvordan Baucor kan hjelpe deg med å levere eksepsjonelle kvalitetsprodukter raskt for dine umiddelbare behov.

Hos Baucor produserer vi bladene og verktøyene våre i D2-verktøystål, M2-hurtigstål, M4-hurtigstål, 440C rustfritt stål, 440B rustfritt stål, fjærstål som 1095 og 1075, ulike wolframkarbidkvaliteter, spesielle metallurgiske stål som CPM 10V, CPM 9V og CPM M4. Vi har mulighet til å produsere knivene våre helt og holdent ved hjelp av EDM (Electric Discharge Machining). Vårt eget TiN-belegg gjør også at knivene og verktøyene dine varer enda lenger. La Baucor hjelpe deg med å få deler av beste kvalitet til en konkurransedyktig pris med svært kort leveringstid. Vår ekspertise er vår evne til å produsere skreddersydde kvalitetsverktøy til en konkurransedyktig pris med kort leveringstid. Ta kontakt med kontakt oss her for å få et tilbud. Baucor bruker et bredt utvalg av materialer av høy kvalitet til å produsere maskinkniver, industrikniver og spesialverktøy. Uansett hvilken bransje du befinner deg i, kan vi lage de beste knivene og verktøyene av materialer av høy kvalitet som er nøye utvalgt for ditt bruksområde. Hvis du trenger råd om hvilket materiale du bør bruke til dine nye deler, kan vi hjelpe deg med å velge riktig materiale for å få mest mulig ytelse ut av dine industrielle kniver og verktøy. Ta kontakt med oss i dag for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å spare tid og penger og få produkter med lengre levetid.

Du kan også få hjelp til å velge riktig materiale ved å klikke her for å gå til materialsiden.

*** Vennligst last ned vårt toleranseark her. Denne filen viser de strammeste toleransene vi kan holde, samt vanlige toleranser vi bruker, med mindre annet er forespurt.

FÅ ET TILBUD

BAUCORS KAPASITET OG MULIGHETER

SIRKULÆRE, RETTE, STANSEDE OG SPESIALTILPASSEDE KNIVER

FÅ ET TILBUD

PERFORERING, SAG. OG SKJÆREKNIVER

BARBERHØVEL-, STANSE- OG SKJÆREBLADER

LAGERPROGRAMMER

SKULPTERTE, SPISSE SPISSER, SKJÆREBLADER OG PNEUMATISKE HOLDERE FOR SKJÆRESKJÆRERE

INGENIØR- OG PROTOTYPETJENESTER