Skip to content

Baucor spesialblader og -verktøy

BAUCOR® Industrielle presisjonsblader og maskinkniver

Baucor har kontorer på i California, USA, Mannheim i Tyskland og London og Sheffield i Storbritannia. Baucor er en globalt anerkjent, ledende produsent og leverandør av standardiserte og spesialtilpassede industriblader, maskinkniver og presisjonsslitasjedeler og -verktøy av wolframkarbid og stål. Baucor er en globalt anerkjent bladprodusent med avanserte anlegg og mer enn et halvt århundres erfaring innen skjæreverktøy, og har blitt en svært etterspurt produsent av industriblader, maskinkniver og presisjonsverktøy i verden. Vårt produktsortiment omfatter maskinkniver og industrikniver i spesial- og standardstørrelser for (men ikke begrenset til) de fleste industrielle konverteringsapplikasjoner, emballasje, papirkonvertering, næringsmiddelindustri, dekkproduksjon, gummikonvertering, fjørfe- og kjøttforedling, tekstilskjæring, plastskjæring og resirkulering og mange andre. En annen viktig spesialitet hos Baucor er utvikling av spesialtilpassede presisjonsslitasjeverktøy for mange bransjer, fra forsvars- og luftfartsindustrien til bilindustrien. Baucor har forpliktet seg til å produsere og levere høykvalitets industrielle kniver, maskinkniver og spesialtilpassede verktøy i stål og wolframkarbid med rask behandlingstid og eksepsjonell levering til rett tid.

BAUCOR® Spesialverktøy, slitesterke verktøy og hardmetallkomponenter

Baucor designer og produserer industriverktøy og spesialdeler av høy kvalitet som er konstruert for å vare lenger enn noensinne. Baucor er fullt ut i stand til å produsere spesialtilpassede presisjonsverktøy i wolframkarbid og stål. Enten du har en tegning eller prøve, eller kanskje til og med en håndtegnet skisse, kan ingeniørene hos Baucor forvandle designet ditt til et sluttprodukt i løpet av få dager! Vår ekspertise er vår evne til å produsere spesialtilpassede slitedeler, spesialverktøy og karbidkomponenter.

Hurtig produktutvikling hos Baucor gir kundene våre mulighet til å få full service og rask produksjon for sine behov. Enten bedriften din trenger spesialtilpassede verktøy som skal produseres raskt for direkte bruk på anlegget, eller om du er et ingeniør- og designfirma som trenger umiddelbar prototyping av nye produkter, tilbyr Baucor fullskala produksjon og prosjektering for kunder som trenger spesialtilpassede verktøy i wolframkarbid og stål på bare noen dager. Ta kontakt med oss i dag her for å hvis du vil vite mer om hva vi kan gjøre og hvordan Baucor kan hjelpe deg med å levere eksepsjonelle kvalitetsprodukter som er raskt tilpasset dine umiddelbare behov.

Ledende tekniske fremskritt

Våre presisjonsindustrielle kniver, maskinkniver, medisinske kniver og spesialverktøy produseres av slipt, herdet verktøystål (D2, A2, A8. 1095, 1075), høyhastighetsstål (M2 HSS, M4 HSS), ulike rustfrie stålkvaliteter (300- og 400-serien) og en rekke wolframkarbidkvaliteter. Se gjennom produktene våre for mer informasjon. Fra prototyping til produksjon av store volumer - Baucor tilbyr teknisk ekspertise og kompetanse av høyeste kvalitet når det gjelder produksjon av presisjonsverktøy for slitasje. I over 35 år har Baucor tilbudt kundene optimaliserte løsninger for deres behov for kappeskiver, og selskapet har hatt en sterk posisjon på det verdensomspennende markedet for industrikniver og presisjonsverktøy og fortsetter å lede an i den tekniske utviklingen.