Skip to content

Ikke bare kniver: Utforsk hele spekteret av Baucors produksjonskapasitet

Navnet Baucor er synonymt med høytytende skjæreløsninger. Men det du kanskje ikke er klar over, er at vår ekspertise går langt utover det å levere en skarp kant. Vi er en komplett produksjonspartner som er rustet til å dekke et bredt spekter av produksjonsbehov. Vi er drevet av innovasjon, presisjon og et genuint ønske om å løse de komplekse utfordringene du står overfor - slik at du kan gjøre det du er best på.

Utvid mulighetene dine: Der Baucor utmerker seg

La oss se nærmere på de spesifikke områdene der produksjonskapasiteten vår utmerker seg:

 • Skreddersydde kniver: Kjernen i vår ekspertise: Vi flytter grensene for konvensjonell knivdesign. Sirkulære kniver for delikat skjæring, robuste giljotinkniver med avanserte belegg, komplekse perforeringsblader for spesialiserte mønstre - vi takler enhver skjæreutfordring. Det handler om å finne den optimale kombinasjonen av stål, geometri og overflatebehandling for å matche materialene dine og overgå forventningene dine.
 • Maskinkomponenter for optimal ytelse: Bladet er bare én del av puslespillet. Vi designer og produserer de omkringliggende elementene som garanterer en jevn og effektiv skjæreprosess. Slitasjeplater laget av svært slitesterke materialer, presisjonsbearbeidede ambolter og spesialdesignede føringer for bedre materialhåndtering utgjør til sammen en totalløsning som er til fordel for hele virksomheten.
 • Presisjonsbearbeiding: Dine ideer tar form: Vår førsteklasses CNC-maskinering gjør at vi kan håndtere prosjekter med uovertruffen nøyaktighet. Enten du trenger noen få prototyper for testing, komplekse komponenter produsert nøyaktig etter dine spesifikasjoner eller en stor produksjon av spesialiserte deler, er vårt dyktige team forpliktet til å levere den kvaliteten du krever.
 • Forlenger utstyrets levetid: Vi hjelper deg med å redusere driftskostnadene ved hjelp av kompetent oppussing og reparasjon. Kniver som får tilbake sin opprinnelige skarphet, slitte komponenter som repareres av eksperter - vårt mål er å maksimere levetiden til dine verdifulle maskiner og unngå kostbare utskiftninger når det er mulig.

FÅ ET TILBUD

Forskjellen på Baucor: Det handler om mer enn produksjon

Vi vet at valg av produksjonspartner handler om mer enn bare kompetanse. Her er hvorfor Baucor skiller seg ut:

 • Uovertruffen materialkunnskap: Å velge riktig stål er bare begynnelsen. Vi vet hvordan belegg, varmebehandling og andre faktorer påvirker ytelsen og holdbarheten i felten. Vi bruker denne ekspertisen til å skape løsninger som ikke bare utmerker seg, men som også tåler påkjenningene i ditt spesifikke produksjonsmiljø.
 • Skreddersydd for din suksess: Vårt problemløsende tankesett kommer alle prosjekter til gode. Vi analyserer utfordringene dine, foreslår forbedringer utover det åpenbare og samarbeider tett for å levere mer enn bare komponenter - vi leverer konkrete produktivitetsforbedringer.
 • Kvalitet er en del av vår kultur: Vi følger strenge kvalitetsstandarder i alle ledd. Det betyr konsistente materialer, nøyaktige toleranser og grundig inspeksjon før forsendelse. Det handler om mer enn bare å lage komponenten, det handler om å gi deg den tryggheten som følger med pålitelig ytelse, dag ut og dag inn.

Bransjene vi styrker

Baucors produksjonsstyrke støtter ulike bransjer der ytelse er viktig:

 • Emballasje: Vi er din partner når det gjelder å overvinne komplikasjonene ved skjæring av filmer, laminater, blisterpakninger og alt derimellom.
 • Konvertering: Fra papir og folier til tekniske tekstiler - vi designer løsninger for feilfrie kutt, minimalt avfall og driftstid du kan stole på.
 • Matvareforedling: Hygieniske kniver med eksepsjonell skarphet og holdbarhet som oppfyller de strengeste kravene til mattrygghet.
 • Produksjon: Vi leverer skjæreverktøy, maskinkomponenter og ulike deler som er skreddersydd til de unike behovene i din bransje.

Oppdag hva vi kan gjøre for deg

Den beste måten å forstå omfanget av Baucors kompetanse på er å starte en samtale om målene dine.