Skip to content

Skjæreverktøy

Spesialiserte skjæreverktøy og industrielle kuttere

Baucor designer og produserer industrielle skjæreverktøy og spesialdeler av høy kvalitet som er konstruert for å vare lenger enn noensinne. Enten du har en utskrift, en grov skisse eller en idé som du vil ha omgjort til et spesialverktøy, er Baucor i stand til å produsere presisjonstilpassede skjæreverktøy og kuttere i løpet av få dager. Våre spesialverktøy er konstruert og produsert for skjæring, kutting, hogging, stansing, giljotinkutting, skjæring i skiver, presskutting, dreining, fresing og mye mer. Enten du jobber med konvertering, maskiner, utstyr eller andre bransjer, kan du, i likhet med tusenvis av andre, henvende deg til Baucor for å få de riktige og optimale løsningene. Ved sine avanserte anlegg er Baucor opptatt av å designe og produsere presisjonsskjæreverktøy og skjæredeler. Vi bruker høykvalitets slipt, herdet verktøystål, legert stål, rustfritt stål og wolframkarbidkvaliteter etter kundens valg basert på bruksområdet.

Vi er eksperter på produksjon av spesialverktøy og industrielle kuttere

Baucor har spesialisert seg på produksjon av spesialverktøy og industrielle kuttere i størrelser fra et par millimeter til 100" (2540 mm), i henhold til prøver og tegninger. Hvis du trenger spesialverktøyog industrielle kuttere som er produsert i henhold til dine eksakte krav, kan du kontakte oss nå for å få et gratis tilbud . Hvis du har en tegning, skisse eller skriftlige spesifikasjoner for bladet du trenger, kan du gi oss beskjed, ellers kan vi designe og konstruere det for deg.

BAUCOR® har tre hovedkontorer i California (USA), London (Storbritannia) og Mannheim (Tyskland) for å nå og betjene kunder over hele verden. Vi designer, konstruerer og produserer presisjonsindustrielle kniver, maskinkniver og spesialverktøy etter nøyaktige spesifikasjoner.

Vi leverer også tusenvis av lagerførte BAUCOR® industrikniver og maskinkniver fra disse stedene.

Ta kontakt med våre erfarne salgsingeniører på et av våre kontorer i California, Storbritannia og Tyskland for å diskutere dine behov.

Ta kontakt med kontakt oss her i dag for å forhøre deg om hvordan du kan få produsert dine neste verktøy.