Skip to content

Karbidkomponenter

Skreddersydde karbidkomponenter, slitesterke deler (karbiddeler)

Baucor designer, konstruerer og produserer karbidverktøy av høy kvalitet og slitesterk wolframkarbid som varer lenger enn noensinne. Uansett om du har en utskrift, en grov skisse eller en idé som du vil ha omgjort til en karbidkomponent, er Baucor i stand til å produsere presisjonskomponenter i karbid til maskiner, romfart, automasjon, olje-gass, fornybar energi og alle andre sektorer som bruker karbiddeler for å begrense verktøyslitasje.

Baucor forstår dagens utfordringer når det gjelder design og produktkvalitet for hardmetallkomponenter, og er her for å ta denne utfordringen sammen med deg. Enten du jobber med konvertering, maskiner, utstyr eller andre bransjer, kan du, i likhet med tusenvis av andre, henvende deg til Baucor for å få de riktige og optimale løsningene. I sine avanserte anlegg er Baucor opptatt av å designe og produsere presisjonskomponenter i hardmetall.

Vi er eksperter på produksjon av hardmetallkomponenter og slitesterke deler av wolframkarbid

Baucor har spesialisert seg på produksjon av spesialverktøy, inkludert karbidkomponenter, etter prøve, tegning eller til og med en idé, fra en størrelse på et par millimeter til 100". Hvis du har behov for spesialverktøy produsert nøyaktig etter dine ønsker, kan du kontakte oss nå for å få et gratis tilbud. Hvis du har en tegning, skisse eller skriftlige spesifikasjoner for bladet du trenger, kan du gi oss beskjed, ellers kan vi designe og konstruere det for deg.

BAUCOR® har tre hovedkontorer i California (USA), London (Storbritannia) og Mannheim (Tyskland) for å nå og betjene kunder over hele verden. Vi designer, konstruerer og produserer presisjonsindustrielle kniver, maskinkniver og spesialverktøy etter nøyaktige spesifikasjoner.

Vi leverer også tusenvis av lagerførte BAUCOR® industrikniver og maskinkniver fra disse stedene.

Ta kontakt med våre erfarne salgsingeniører på et av våre kontorer i California, Storbritannia og Tyskland for å diskutere dine behov.

Ta kontakt med kontakt oss her for å høre mer om hvordan du kan få produsert dine neste verktøy.