Skip to content

Diamantbelagte deler

Diamantbelagte deler, slitasjebestandige deler, diamantgalvanisering

Baucor designer, konstruerer og produserer diamantbelagte presisjonsverktøy, slitedeler og slitesterke deler av høyeste kvalitet som varer lenger enn noensinne. Galvanisering av slitedeler og skjæreverktøy med diamant gir ekstra lang levetid og mye bedre slipeegenskaper. Enten du har en utskrift, en grov skisse eller en idé som du ønsker å forvandle til en slitesterk komponent, er Baucor i stand til å produsere presisjonsdeler til maskiner, romfart, bilindustrien, olje- og gassindustrien, fornybar energi og alle andre sektorer som bruker karbiddeler for å begrense verktøyslitasje.

Baucor forstår dagens utfordringer når det gjelder design og produktkvalitet i forbindelse med krav til slitestyrke, og er her for å ta denne utfordringen sammen med deg. Enten du jobber med konvertering, maskiner, utstyr eller andre bransjer, kan du, i likhet med tusenvis av andre, henvende deg til Baucor for å få de riktige og optimale løsningene. På sine avanserte anlegg er Baucor forpliktet til å designe og produsere presise, slitesterke komponenter.

Vi er eksperter på produksjon, diamantgalvanisering, karbidkomponenter og slitesterke deler av wolframkarbid.

Baucor har spesialisert seg på produksjon av spesialverktøy, inkludert karbidkomponenter, etter prøve, tegning eller til og med en idé, fra en størrelse på et par millimeter til 100". Hvis du har behov for spesialverktøy produsert nøyaktig etter dine ønsker, kan du kontakte oss nå for å få et gratis tilbud. Hvis du har en tegning, skisse eller skriftlige spesifikasjoner for bladet du trenger, kan du gi oss beskjed, ellers kan vi designe og konstruere det for deg.

BAUCOR® har tre hovedkontorer i California (USA), London (Storbritannia) og Mannheim (Tyskland) for å nå og betjene kunder over hele verden. Vi designer, konstruerer og produserer presisjonsindustrielle kniver, maskinkniver og spesialverktøy etter nøyaktige spesifikasjoner.

Vi leverer også tusenvis av lagerførte BAUCOR® industrikniver og maskinkniver fra disse stedene.

Ta kontakt med våre erfarne salgsingeniører på et av våre kontorer i California, Storbritannia og Tyskland for å diskutere dine behov.

Ta kontakt med kontakt oss her for å høre mer om hvordan du kan få produsert dine neste verktøy.